Prémiový obsah
★★★
1.6K čtenářů
1 h 20 m
janapozarova
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Utřeme si máslo s medem, cukrem, vejci a žloutkem, přidáváme mouku se sodou a perníkovým kořením. Vypracujeme
Po upečení necháme perníčky na plechu vychladnout a Polevu naplníme do zdobícího sáčku a perníčky ozdobíme
Těsto vyválíme na 3-4 mm silnou placku, vykrajujeme velikonoční
Mouku s cukrem a sodou prosejeme do mísy. Poté přidáme med a vejce. Promícháme a přidáme sádlo a koření
Velikonoční perníčky pro náročné koledníky Tradice Medové velikonoční perníčky JAK JE SKLADOVAT Upečené
Mouku smícháme s práškem do pečiva, sodou, cukrem, vejci, medem, přidáme koření, kakao a uděláme těsto
Utřeme žloutky s cukrem, přidáme mouku s práškem do pečiva. Poté přidáme vanilkový cukr, smetanu a promícháme
pomoučeném vále vyválíme odpočaté těsto, vykrájíme velikonoční
Mouku smícháme s cukrem a máslem. Přidáme med a vejce. Nakonec dochutíme kořením do perníku a jedlou
Vejce a cukr vyšlehejte nad párou do zhoustnutí, poté stáhněte z tepla a šlehejte, než těsto zchladne