Prémiový obsah
★★★
2.2K čtenářů
1 h 50 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Mouku smícháme s práškem do pečiva, sodou, cukrem, vejci, medem, přidáme koření, kakao a uděláme těsto
Pak vykrájené perníčky naskládáme na plech pokrytý Vychladlé perníčky polijeme čokoládovou polevou a ozdobíme
Utřeme si máslo s medem, cukrem, vejci a žloutkem, přidáváme mouku se sodou a perníkovým kořením. Vypracujeme
Po vyjmutí z trouby necháme perníčky vychladnout, poté
Do mísy dáme žloutky, vanilkový cukr, moučkový cukr a vyšleháme. Ke žloutkové směsi přidáme na kostky
Velikonoční perníčky pečeme dozlatova. Velikonoční perníčky nám krásně ozdobí stůl nejen na
Velikonoční perníčky pro náročné koledníky Tradice Medové velikonoční perníčky JAK JE SKLADOVAT Upečené
Po upečení necháme perníčky na plechu vychladnout a Polevu naplníme do zdobícího sáčku a perníčky ozdobíme
Těsto vyválíme na 3-4 mm silnou placku, vykrajujeme velikonoční