Prémiový obsah
★★★
1.9K čtenářů
40 m
janapozarova
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Cukr, med a smetol rozehřejeme až k varu a necháme vychladnout. Do mouky přidáme koření a kakao. Ve vodě
Celé vejce rozšleháme s rozehřátým medem, cukrem a rozpuštěnou Herou. Pak přidáme mouku se sodou a perníkové
Ze surovin na perníčky vypracujte těstoa nechte přes Perníčky pečte při 170°C asi 13 minut.
Perníčky upečeme na pečícím papírem vyloženém plechu Hotové perníčky necháme odležet cca 14 dní.
Mouku, cukr, koření, strouhané mandle a strouhanou citronovou kůru smícháme. Přidáme směs rozehřátého
Heru ušleháme s cukrem a medem. Postupně přidáváme vejce a šleháme do hladké pěny. V misce si smícháme
Utřeme si máslo s medem, cukrem, vejci a žloutkem, přidáváme mouku se sodou a perníkovým kořením. Vypracujeme
Všechny suroviny řádně promícháme a zpracujeme. Uložíme alespoň na 12 hodin do lednice. Před pečením