Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Tuk rozdrobíme do mouky, přidáme cukr, citrónovou kůru, citrónovou šťávu a prolisované žloutky. Těsto
Mouku prosejeme na vál, přidáme cukr a změklý a na kousky pokrájený tuk a žloutek. Vypracujeme vláčné
Žloutky utřeme s cukrem, přidáme vanilku, 4 lžíce vody, mouku s práškem do pečiva a nakonec sníh z bílků
Kokosovou smetanu nalijeme do misky, přidáme cukr, Vejce rozšleháme, vlijeme do oslazené kokosové smetany
Z hladké a hrubé mouky, másla, větší části kokosu (část necháme na posypání), vanilkového cukru a vajíčka
Z uvedených surovin vypracujeme těsto a tvoříme malé rohlíčky, které pečeme pomale v troubě maximálně
Nahřátý tuk, cukr i žloutky utřeme. Přidáme rum a kokos. Z hmoty tvarujeme kuličky a do každé z nich
Ze všech surovin vypracujeme těsto a rozdělíme na 3 díly. Do jednoho dílu vmícháme trošku červeného barviva
moučkového cukru, 200 g kokosu, máslo a rum a vytvoříme kokosovou
Čokoládu rozpustíme v horké lázni. Až je úplně tekutá, vsypeme do ní dobře promíchanou mouku s práškem
Vločky umeleme na moučku a smícháme s vodou a kokosem. Důkladně promícháme a natíráme na celozrnné pečivo