Prémiový obsah
★★★
3.3K čtenářů
15 m
janapozarova
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Lžičkou nabereme vychlazenou kokosovou směs, doprostřed vmáčkneme mandli a vytvarujeme kuličku.
Do kuličky vmáčkneme celou mandli, opět dotvarujeme kuličku a znovu obalíme kokosem.
Cukr nasypeme do kastrůlku, zalijeme 4 lžícemi vody a na malém plameni mícháme, až se rozpustí. Do mísy
Ze vzniklé hmoty tvarujeme malé kuličky, které obalujeme ve strouhaném kokosu. hotové kuličky vložíme do papírových
vypracujeme ze všech surovin těsto a z něj tvoříme malé kuličky Do každé kuličky můžeme vložit mandli, ořech nebo kousek