Prémiový obsah
★★★
2.1K čtenářů
janapozarova
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Příprava těsta: Smícháme mouku s cukrem a kypřícím práškem. Vejce smícháme s rozpuštěným máslem a medem
Máslo, které jsme nechali při pokojové teplotě změknout vyšleháme s cukrem a poté do směsi přidáme žloutky
Máslo vyšleháme s cukrem, přidáme žloutky, mléko, dřeň vanilky a mouku s práškem do pečiva a bílou čokoládou
Mouku si prosejeme s kakaem a práškem do perníku. Přidáme cukr, med, 1 celé vejce a 2 žloutky. Těsto
Všechny přísady dobře prohněteme, vypracujeme vláčné těsto a dáme na 2 dny odležet na chladnější místo
Mouku prosejeme s cukrem a přidáme žloutek, koření a jedlou sodu. Poté vmícháme med a máslo pokojové
Všechny suché přísady smícháme v misce. Přidáme 2 ks vejce, med a Heru. Ručně vypracujeme měkké a poddajné
Mouku, cukr, kypřící prášek do perníku a kakao smícháme, přidáme mléko, vejce, med, rum a všechno důkladně
Smíchejte vajíčka s cukrem a medem. Zamíchejte a přidejte zbytek ingredincí. Těsto nalijte na plech vyložený
Všechny přísady dobře prohněteme, vypracujeme vláčné těsto a dáme na 2 dny odležet na chladnější místo