205 čtenářů
45 m
babiccinyrecepty
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Nejdříve jen nenápadně, po špičkách, ale od poloviny listopadu už na nás doslova útočí ze všech stran
Těsto připravíme na vále. Prosejeme na něj mouku s cukrem. Uděláme do něj důlek a přidáme ostatní suroviny
- spíše hlídáme, aby nezačaly moc tmavnout okraje perníků
Všechny suroviny smícháme dohromady. Nalijeme na plech vyložený pečícím papírem, pečeme na 180°C cca
Droždí rozdrobíme v hrnku mléka, přidáme lžíci mouky a cukru. Necháme na teplém místě vzejít kvásek a
Mouku smícháme s práškem do perníku a cukrem, přidáme Vychladlý perník polijeme čokoládovou polevou a ozdobíme
Mouku smícháme s cukrem, kakaem a práškem do perníku Vychladnutý perník potřeme marmeládou a polijeme čokoládovou