Prémiový obsah
★★★
2.4K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Vychladlou roládu rozmotáme potřeme krémem do ¾ a srolujeme Pomažeme zbytkem krému a dozdobíme čokoládovou polevou
Vychlazený piškot rozvineme, potřeme krémem, poklademe Roládu ozdobíme čokoládovými hoblinkami, zbytek šlehačky
Mezitím si ušleháme šlehačku se ztužovačem a vzniklým krémem potřeme roládu.
Příprava krému: Mléko si zahřejeme, rozpustíme čokoládu
Krém natřeme na hotový piškot a roládu zavineme. Zbytkem krému, roládu ozdobíme a posypeme mletými ořechy
Nakonec ozdobíme krémem. Příprava krému: Vyšleháme mascarpone se smetanou, vanilkovým
Příprava krému: Ušleháme ručně nebo elektrickým šlehačem Vychladlé korpusy podélně rozřízneme, každý díl na 3 krémem
Čokoládu rozlámeme na kousky, zalijeme smetanou, za stálého míchání přivedeme k varu, vychladíme a uložíme
Sklenicí vykrojíme kulaté kruhy a slepíme krémem. Zbytkem krému ozdobíme vrchní část a ozdobíme ovocem