Prémiový obsah
★★★★★
8.1K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Na polevu utřeme cukr s horkou vodou, citronovou šťávou Pláty nejprve potřeme džemem a pak polevou.
polevou připravenou smícháním cukru a vody. Necháme ztuhnout a nakrájíme na řezy.
Po upečení hned potřeme žloutkovou polevou a necháme Poté nakrájíme na malé řezy.
Tuk s moučkovým a vanilkovým cukrem vyšleháme do pěny, přidáme vejce a mouku. Vytvoříme těsto, které
Z listového těsta vyválíme dva tenké pláty. Tvaroh smícháme s nutellou. První plát položíme na plech
Máslo rozdrobíme do mouky, dále do ní vmícháme ořechy, prášek do pečiva a cukr. Přidáme syrové bílky