1.6K čtenářů
50 m
janapozarova
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Kuřecí prsa rozkrojíme na dva tenčí řízky, lehce naklepeme a osolíme. Smícháme solamyl se sodou a vmícháme
chce, může si udělat klasickou jíšku z másla nebo sádla
Všechno ovoce omyjeme a očistíme. Poté nakrájíme na malé kousky a napichujeme na špejle. Nakonec napíchneme
MIMOSA SE SEKTEM TROCHA TEORIE Charakteristikou jsou
Žloutky důkladně rozetřeme v míse s vanilkovým i krupicovým cukrem. Do směsi přidáme kondenzovaná mléka
Pečící formu si vymažeme a vysypeme. Troubu předehřejeme na 160 stupňů. Oddělíme bílky od žloutků. Bílky
Plátky jater osušíme a každý plátek zcela pokryjeme šunkou a anglickou slaninou. Takto připravené plátky
Trochu mléka nalijeme zvlášť do mističky nebo hrnku mléko dáme do větší mísy, přidáme k němu cukr, vejce, trochu
Mrkev a cuketu oloupeme, omyjeme a nakrájíme na větší kostky. Růžičky květáku omyjeme a nakrájíme na
Česnek nakrájíme na tenké plátky a na pánvi je zpěníme v rozpáleném oleji. Potom přidáme rajčata nakrájená