Prémiový obsah
★★★
13.8K čtenářů
1 h 20 m
Redakce Recepty.eu
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
poté ho přelijeme do vymazané a vysypané formy na beránka Hotového beránka pocukrujeme moučkovým cukrem.
Formu na beránka vymažeme máslem a vysypeme polohrubou Beránka pečeme v troubě vyhřáté na 160 °C zhruba 1
Vypracujeme hladké těsto, které nalijeme do formy na beránka Upečeného beránka necháme důkladně zchladnout a poté
Formu na beránka vymažeme tukem a těsto do ní nalijeme Hotového beránka necháme vychladnout a poté vyklopíme
Vejce smícháme s mouku, Poté zašleháme cukry a žloutky. Z bílků vyšleháme sníh a společně s citronovou
Mezi pečením ji pozorně obrátíme,aby beránek byl všude Pečeného beránka opatrně vyklopíme,dáma na mísu vkusně
Utřeme si povolený tuk s vejci a cukrem, poté postupně přidáváme mouku s práškem do pečiva. Přilijeme