Prémiový obsah
★★★
13.8K čtenářů
1 h 20 m
Redakce Recepty.eu
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
poté ho přelijeme do vymazané a vysypané formy na beránka Hotového beránka pocukrujeme moučkovým cukrem.
Mezi pečením ji pozorně obrátíme,aby beránek byl všude Pečeného beránka opatrně vyklopíme,dáma na mísu vkusně
Tvaroh, mléko a vejce promícháme a vytvoříme jednotnou směs. Přidáme kypřící prášek a opět řádně promícháme
Utřeme si povolený tuk s vejci a cukrem, poté postupně přidáváme mouku s práškem do pečiva. Přilijeme
Beránka nechte nejdříve zchladnout ve formě a pak opatrně Beránka ozdobte, jak vám vyhovuje.
Formu na beránka vymažeme máslem a vysypeme polohrubou Beránka pečeme v troubě vyhřáté na 160 °C zhruba 1