Brokolici uvaříme do poloměkka a rozkrájíme ji na jednotlivé Jednotlivé růžice namáčíme do vzniklého těstíčka.
Jednotlivé růžice namáčíme do vzniklého těstíčka.
Polouvařenou brokolici rozkrájíme na růžičky a necháme Podáváme usmažené růžičky brokolice přelité rajčatovou
Polouvařenou brokolici rozkrájíme na růžičky a necháme
Ve vzniklém těstíčku namáčíme růžičky uvařené brokolice Podáváme usmažené růžičky brokolice přelité omáčkou
Na vál vysypeme ořechy, cukr, mouku a uděláme důlek. Přidáme vejce a žloutek. Vypracujeme těsto, které
Uvedené suroviny vymícháme v míse nad párou do zhoustnutí, necháme vychladnout a pak tvořítkem na tukem
Den předem svaříme za stálého míchání šlehačku, kakao a cukr. Směs uložíme do chladničky a druhý den
Pařížské bochánky se skládají z předem upečených lineckých koleček, na která se následně stříká pařížský krém
Příprava makronek: Všechny ingredience na těsto vyšleháme ve šlehači do pěny. Naplníme cukrářská sáček
1Troubu předehřejte na 180 °C. V malé misce smíchejte moučkový cukr a mleté mandle. Bílky šlehejte se
Vymazanou formu vyložíme nakrájenými oloupanými jablky. Promícháme cukr, mouku, prášek do pečiva, olej
Vypracujeme si hladké těsto a vykrájíme libovolné tvary, dáme upéct dozlatova. Na krém si vyšleháme cukr
Odblaněné a naklepané telecí plátky nařežeme na okrajích a posolíme. Z mouky, vejce a mléka připravíme
Z ingrediencí si zpracujeme krásně hladké těsto a rozválíme. Nakrájíme si na dlouhé řezy a polijeme polevou
Zpracujeme si těsto a vyválíme ho na placku silnou asi 2 mm. Pomocí srdíčkových formiček vykrajujeme
Vyšleháme si vejce s cukrem, přidáme ořechy a strouhanku, citronovou kůru a dáme rohlíčky upéct, dokud
Řízky na okrajích nařízneme, tence naklepeme, osolíme, obalíme v mouce a v rozšlehaných vejcích a usmažíme
V míse smícháme ořechy, cukr, vejce, žloutek a strouhanku. Vypracujeme hmotu a necháme odpočinout hodinu
Umleté ořechy, cukr a vaječný bílek smícháme v husté těsto. Válečkem na vále lehce poprášeném moučkovým
Šlehačku, kakao a cukr za stálého míchání svaříme a potom necháme v lednici vychladit. Vychlazenou směs
Den dopředu si uvaříme smetanu, čokoládu, cukr a máslo do krému a necháme ztuhnout v lednici. Druhý den
Smetanu vyšleháme s cukrem, přidáme zakysanou, rum a ztužovač připravíme dle návodu a přidáme. Třetinu
Čokoládu nalámeme do smetany a na mírném ohni za stálého míchání zahříváme k bodu varu,odstavíme a mícháme